Over ons

An Janssens

Hallo daar! Ik ben An Janssens, fantasy auteur met alweer vier boeken op mijn naam, uitgegeven bij Luitingh-Sijthoff (Heksenhoeve, Drakenkoningin, Drakentovenaar, Drakenvuur). Momenteel schrijf ik aan mijn grote fantasy-epos, waarvan ik gigantische verwachtingen heb. Op Facebook uit ik mijn frustraties en blijdschap over het verhaal, en plaats ik af en toe een teaser.  (O, en daarnaast werk ik deeltijds als business analyst.)

Wil je graag iets van me lezen? Dan heb ik dit grappige kortverhaal voor je. Je vindt De Borstenboom op pagina 50. En jawel, het gaat over borsten – groot en klein, rond of eerder uitgezakt, daartussen maken we geen onderscheid!

Mieke Janssens

Hey, hey! Ik ben Mieke Janssens. Ik werk als freelance illustrator. Een van mijn laatste opdrachten was het illustreren van een volledig tarot kaartendeck, wat een klus was dat. Ik heb ook twee kinderboeken ge├»llustreerd, geschreven door mijn andere zus, Vera. Tussen het tekenen door probeer ik een bende middelbare scholieren de liefde voor de kunst bij te brengen.

Op Instagram kan je zien wat ik zoal teken.