Fantasyschrijfster An Janssens

Heksenhoeve


Ik schreef Heksenhoeve in 2016, niet lang nadat ik met mijn familie was gaan samenwonen op een oude vierkantshoeve. Ik putte heel wat inspiratie uit mijn nieuwe woonomstandigheden, al gaat het er bij ons thuis gelukkig vreedzamer aan toe dan op de Heksenhoeve.

Heksenhoeve wordt weleens omschreven als een fantasy thriller, maar ik vind het meer een hedendaagse detective met fantasy elementen. Lezers die eens wat anders willen maar niet meteen fan zijn van draken en tovenaars, zullen hier wellicht hun ding in vinden.

Meer weten? Ga dan naar Heksenhoeve op bol.com of lees het eerste hoofdstuk.
In dit Artikel in Eclips vertel ik over inspiratie, thrillers en fantasy (je moet wel even naar pagina 26 gaan).

Dit boek is een aanradertje, vooral voor Leuvenaars, maar ook voor de liefhebbers van Sherlock (en dan vooral The Hound of the Baskervilles), Stranger Things, X-Files, Stephen King en zombies.

VERBEELDING.ORG

Verrassend knappe paranormale thriller. Heel sfeervol en beklemmend, gedreven door sympathieke en realistische personages. Fantastisch ook dat het boek Vlaams gebleven is, met Vlaamse uitdrukkingen en taal.

LEZERSRECENSIE OP GOODREADS.COM

Ik heb er ontzettend van genoten, misschien zelfs nog meer dan van de eerdere boeken van An Janssens. Het duistere sfeertje, de spanning, de herkenbare elementen in combinatie met het bovennatuurlijke. Allemaal aspecten die ervoor zorgden dat ik Heksenhoeve met plezier gelezen heb.

ZWARTRAAFJE.BE

Enorm spannende en realistische fantasy thriller die zich afspeelt in Leuven. Ik ben echt fan van het hoofdpersonage Sander, juist zijn neurotische trekjes maken hem ontzettend realistisch. Echt een tof boek dat de rillingen over je rug doet lopen.

OOGOPDETOEKOMST.COM

Het verhaal is spannend met een geweldige climax. Het tellen van Sander is humoristisch, maar wel realistisch. De schrijfster heeft degelijk onderzoek verricht naar teldwang.

BIBLION