Het verhaal is spannend met een geweldige climax. Het tellen van Sander is humoristisch, maar wel realistisch. De schrijfster heeft degelijk onderzoek verricht naar teldwang.

Biblion

Dit boek is een aanradertje, vooral voor Leuvenaars, maar ook voor de liefhebbers van Sherlock (en dan vooral The Hound of the Baskervilles), Stranger Things, X-Files, Stephen King en zombies.

Verbeelding.org

Enorm spannende en realistische fantasy thriller die zich afspeelt in Leuven. Ik ben echt fan van het hoofdpersonage Sander, juist zijn neurotische trekjes maken hem ontzettend realistisch. Echt een tof boek dat de rillingen over je rug doet lopen.

oogopdetoekomst.com

Ik heb er ontzettend van genoten, misschien zelfs nog meer dan van de eerdere boeken van An Janssens. Het duistere sfeertje, de spanning, de herkenbare elementen in combinatie met het bovennatuurlijke. Allemaal aspecten die ervoor zorgden dat ik Heksenhoeve met plezier gelezen heb.

zwartraafje.be

Verrassend knappe paranormale thriller. Heel sfeervol en beklemmend, gedreven door sympathieke en realistische personages. Fantastisch ook dat het boek Vlaams gebleven is, met Vlaamse uitdrukkingen en taal.

Lezersrecensie op Goodreads.com